Sanacija zatekanja vode na fasadnem ovoju Dunajskih kristalov

16. 10. 2020 - 23. 10. 2020

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila javni razpis, katerega predmet je sanacija zamakanja vode v stavbo preko fasadnega ovoja na posameznih delih stanovanjsko-poslovnega kompleksa Dunajski kristali v Ljubljani. Gre za specifična gradbeno-obrtniška dela, pri izvedbi katerih je natančnost izjemnega pomena. Vsak detajl je treba prilagoditi konkretni situaciji na objektu.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=370976. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

Ponudba se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_javno_narocilo_podrobno.xhtml?zadevaId=21695.

Rok za predložitev ponudb je 23. 10. 2020 do 10. ure.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ