Zaključna gradbena dela za ureditev arhivskih prostorov

7. 09. 2021 - 23. 09. 2021

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila povabilo k predložitvi ponudb za javno naročilo »Zaključna gradbena dela za ureditev arhivskih prostorov v poslovni stavbi Metalna«. Predmet javnega naročila so gradbeno obrtniška in instalacijska dela za obnovo notranjih prostorov poslovne stavbe Metalna, Zagrebška 20, Maribor, ki so razčlenjena na tri segmente (I. ureditev kletne in pritlične etaže, II. izvedba dvigalnega jaška za osebno dvigalo, III. izvedba zunanje dvižne ploščadi z nadstreškom) in zajemajo ključavničarska dela, stavbno pohištvo, tlakarska dela, suhomontažna dela, slikopleskarska del, dvižno ploščad.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=414276. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

PZI projektna dokumentacija:

Ponudba se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_jnc_podrobno.xhtml?zadevaId=6394.

Rok za predložitev ponudb je 23. 9. 2021 do 10. ure.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ