Razpis za delovno mesto tajnica v pravni službi

2. 06. 2017 - 7. 06. 2017

D.S.U., družba za svetovanje in upravljanje, d.o.o., Ljubljana, Dunajska 160, razpisuje delovno mesto za nedoločen čas

Tajnica v pravni službi (M/Ž)

Opis delovnega mesta: skrb za vodenje pravnih spisov in njihovo arhiviranje, priprava dokumentacije za potrebe odvetnikov, notarjev, upravnih enot, sodišč in drugih državnih organov, priprava zemljiškoknjižnih izpiskov in izpisov iz Sodnega registra, delo v sprejemni pisarni, spremljanje in nadzor stroškov ter ostala administrativna dela.

Kandidati morajo poleg splošnih pogojev izpolnjevati še naslednje: srednja poklicna ali splošna izobrazba, najmanj 3 leta delovnih izkušenj, zaželene delovne izkušnje na področju vodenja pravnih spisov, poznavanje sodnih in drugih pravnih postopkov, vodenje sprejemne pisarne. 

Kandidati naj svoje prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo do vključno 7.6.2017 na e-naslov katja.ujcic@dsu.si, s pripisom: prijava na razpis za delovno mesto tajnica v pravni službi. 

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ