GOI dela za dograditev oz. finalizacijo poslovnih prostorov v objektu Dunajski kristali

4. 02. 2020 - 2. 03. 2020

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila javni razpis, katerega predmet so gradbeno obrtniška in instalacijska dela za dograditev oz. finalizacijo 526 m2 poslovnih prostorov v stanovanjsko-poslovnem kompleksu »Dunajski Kristali«, ob Štukljevi ulici v Ljubljani.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=342046, priloga 10 razpisne dokumentacije (projektna dokumentacija PZI) pa spodaj. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

Prijava se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_javno_narocilo_podrobno.xhtml?zadevaId=15924.

Rok za predložitev ponudb je 2.3.2020 do 10. ure.

PZI projektna dokumentacija za GOI dela za dograditev oz. finalizacijo poslovnih prostorov v objektu Dunajski kristali:

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ