Dobava in montaža ter vzdrževanje hladilnega agregata v poslovni stavbi Kras - 2

9. 07. 2020 - 27. 07. 2020

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila javni razpis, katerega predmet so demontaža in ekološka razgradnja starega hladilnega agregata ter dobava in montaža novega hladilnega agregata s 5-letno garancijsko dobo v poslovno hotelskem objekt Kras v Postojni, vključno z vzdrževanjem oz. servisiranjem v garancijski dobi.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=357075. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

Ponudba se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_javno_narocilo_podrobno.xhtml?zadevaId=18854.

Rok za predložitev ponudb je 27.07.2020 do 10. ure.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ