Okolju prijazne storitve čiščenja poslovnih prostorov – okvirni sporazum

22. 01. 2021 - 22. 02. 2021

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil in v Uradnem list EU objavila javni razpis, katerega predmet je okolju prijazno čiščenje poslovnih prostorov in površin v lasti, upravljanju ali uporabi naročnika D.S.U. d.o.o., in sicer dnevno, občasno oz. druga posebna čiščenja poslovnih prostorov in okolice stavb, ki se oddajajo v obdobju od 1. 5. 2021 do 30. 4. 2025 glede na naročnikove potrebe. Naročniku ni poznan natančen obseg storitev, zato zanje sklepa okvirni sporazum.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=383271. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

Ponudba se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL:  https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_javno_narocilo_podrobno.xhtml?zadevaId=23705.

Rok za predložitev ponudb je 22. 2. 2021 do 10. ure.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ