Sanitarni material

25. 01. 2021 - 1. 03. 2021

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila povabilo k predložitvi ponudb za javno naročilo »Dobava sanitarnega potrošnega materiala za poslovne objekte«. Predmet naročila je dobava sanitarnega potrošnega materiala za poslovne objekte v lasti oz. v upravljanju D.S.U., d.o.o. v obdobju 48 mesecev, in sicer tekočega mila, papirnatih brisač, toaletnega papirja, higienskih vrečk za damske vložke, oblog za WC desko, dišečih mrežic za pisoar, dišečih WC obešank, garnitur za čiščenje WC školjke, nadomestnih ščetk za čiščenje WC školjke in razkužila za roke. Dobave se izvajajo na lokacijah poslovnih objektov v Ljubljani in Mariboru.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=384352. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

Ponudba se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_javno_narocilo_podrobno.xhtml?zadevaId=23961.

Rok za predložitev ponudb je 1. 3. 2021 do 10. ure.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ