Tapeciranje dvoranskih stolov

26. 05. 2021 - 15. 06. 2021

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila povabilo k predložitvi ponudb za javno naročilo »Tapeciranje dvoranskih stolov v poslovni stavbi Smelt«. Predmet naročila je tapeciranje 456 dvoranskih stolov v poslovni stavbi Smelt, Dunajska cesta 160, Ljubljana, in vključuje menjavo obstoječe pene s samougasljivo PU peno in tapeciranje z novo negorljivo tkanino ter deset dodatnih snemljivih prevlek (vrhnji sloj – ojačana oz. podložena tkanina) z zadrgo za sedišče in hrbtišče.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=400498. Sestavni del razpisne dokumentacije so tudi pojasnila in odgovori na vprašanja potencialnih ponudnikov na portalu javnih naročil.

Ponudba se predloži elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_jnc_podrobno.xhtml?zadevaId=2961.

Rok za predložitev ponudb je 15. 6. 2021 do 10. ure.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ