Storitve vzdrževanja UPS in DEA v Palači DSU in Dunajskih kristalih

31. 05. 2024 - 14. 06. 2024

D.S.U., d.o.o. je na portalu javnih naročil objavila razpisno dokumentacijo s povabilom k predložitvi ponudb za javno naročilo »Storitve vzdrževanja sistemov za neprekinjeno napajanje ter s tem povezane storitve v Palači DSU in Dunajskih kristalih«, št. naročila 403/24-185-186.
Predmet naročanja so storitve vzdrževanja sistemov za neprekinjeno napajanje (UPS) in sistema rezervnega napajanja, tj. dizelskih električnih agregatov (DEA), dveh v poslovnih stavbah D.S.U., d.o.o., vključno s posodobitvami in razširitvami sistemov za neprekinjeno oz. rezervno napajanje, ki se izvajajo v obdobju od sklenitve pogodbe do predvidoma 31. 7. 2028.
Naročilo je razdeljeno na dva sklopa:

  • sklop 1: Storitve vzdrževanja sistemov za neprekinjeno napajanje ter s tem povezane storitve v poslovni stavbi Palača DSU, št. naročila 403/24-185;
  • sklop 2: Storitve vzdrževanja sistemov za neprekinjeno napajanje ter s tem povezane storitve v delu poslovnega kompleksa Dunajski kristali, št. naročila 403/24-186.Gospodarski subjekti oddajo ponudbo za kateri koli sklop – enega, dva ali vse tri sklope.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na Uradni list RS - Portal javnih naročil (enarocanje.si).

Ponudba se odda elektronsko v informacijski sistem eJN preko URL: Podrobnosti javnega naročila (gov.si).

Rok za prejem ponudb je 14. 6. 2024 do 10. ure.

 

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ