Razpis za delovno mesto svetovalec (m/ž)

6. 07. 2017 - 11. 07. 2017

D.S.U., družba za svetovanje in upravljanje, d.o.o., Ljubljana, Dunajska 160, razpisuje delovno mesto za nedoločen čas.

Svetovalec (M/Ž)

Opis delovnega mesta: vodenje postopkov javnih naročil, priprava razpisnih dokumentacij za javna naročila, skrb in priprava internih aktov s področja javnih naročil, skrbništvo področja javnih naročil, skrb za informatizacijo poslovanja, podpora pri projektih na področju nepremičnin in javnih pooblastil. 

Kandidati morajo poleg splošnih pogojev izpolnjevati še naslednje: univerzitetna izobrazba družboslovnih, poslovnih ved ali podobno, najmanj 5 leta delovnih izkušenj, nujne so izkušnje in poznavanje zakonodaje s področja javnih naročil in izkušnje s področja elektronskega poslovanja.

Kandidati naj svoje prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo do vključno 11.7.2017 na e-naslov katja.ujcic@dsu.si, s pripisom: prijava na razpis za delovno mesto svetovalec.

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ