Razpis za delovno mesto pomočnik/pripravnik na področju gradbeništva - m/ž

21. 11. 2017 - 21. 12. 2017

D.S.U., družba za svetovanje in upravljanje, d.o.o., Ljubljana, Dunajska 160, ki širi svojo dejavnost na področju izgradnje poslovnih objektov v lastni režiji z namenom nadaljnje prodaje ali oddaje v najem, vabi k sodelovanju kandidate (m/ž) za prosto delovno mesto 

POMOČNIK/PRIPRAVNIK NA PODROČJU GRADBENIŠTVA - M/Ž

Opis delovnega mesta:

  • logistična pomoč pri vodenju projektov, pomoč pri inženiringu pri razvoju projektov, sodelovanje pri vodenju gradbišč, različne operativne naloge na gradbišču in druga podobna dela,
  • dela s področja strokovnega nadzora nad gradnjo,
  • spremljanje predpisov in zakonodaje na gradbenem področju.

Kandidati morajo poleg splošnih pogojev izpolnjevati še naslednje pogoje: najmanj visokošolska izobrazba gradbene smeri,  znanje tujega jezika (angleščina ali nemščina), poznavanje programa Acad.

Drugi pogoji: nekaznovanost za kazniva dejanja (potrdilo o nekaznovanosti predloži izbrani kandidat).  

Kandidatom ponujamo delo v dinamičnem in stimulativnem okolju, z možnostjo osebnega razvoja in strokovnega izpopolnjevanja. S kandidatom (m/ž) bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas 12 mesecev/pripravništvo z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Kandidati naj svoje prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo do vključno 21.12.2017 na naslov: D.S.U., d.o.o., Dunajska 160, Ljubljana, s pripisom: prijava na razpis za delovno mesto v pomočnik/pripravnik na področju gradbeništva - ne odpiraj.

Več informacij o prostem delovnem mestu in pogojih lahko dobiti na tel. številki: 01/ 58 94 822 pri svetovalki za kadrovsko področje Katji Ujčič.

 

 

 

PRODAJA IN ODDAJA NEPREMIČNIN

Naše storitve zajemajo možnost nakupa in najema nepremičnin ali zemljišč. Preverite aktualno ponudbo in nam posredujte svoje povpraševanje.

PREBERITE VEČ

NAJEM SEJNIH SOB IN DVORANE

V okviru prirejanja seminarjev in kongresov, skupščin, družabnih srečanja, protokolarnih sprejemov ipd. nudimo možnost najema kongresne dvorane in 3 sejnih sob v Poslovni stavbi SMELT.

PREBERITE VEČ

POSLOVNO SVETOVANJE

Preberite več o naših storitveh vodenja likvidacijskih postopkov ter ocenjevanja vrednosti nepremičnin in podjetij.
 

PREBERITE VEČ